optikë

Instrumentet dhe aparatet kinematografike

Ju lutemi klikoni në kategoritë për të njohur detajet e secilës kategori në të cilën ne ofrojmë shërbimet tona.

  • Kamera kinematografike

  • Projektorë kinematografikë

  • Negatoscopes

  • Ekranet e projektimit