Punë UI & UX projektuesi

Punë UI & UX projektuesi

 • Dizajni ndërfaqen intuitive të përdoruesit (UI) për produkte dhe shërbime të ndryshme të kompanisë.

 • Krijo një përvojë të këndshme për përdoruesit (UX) për klientët e kompanisë, ndërsa ata përdorin produktet dhe shërbimet e saj.

 • Përgjegjës për të gjitha aspektet e dizajnit të faqes, dhe dizajnet e profileve të mediave sociale, në mënyrë që të bëhen metrics më të mira të biznesit, UI dhe UX.

 • Optimizimi i faqeve në ulje të faqeve të ndryshme në internet në mënyrë që të minimizohet norma e fryrjes, të rritet angazhimi dhe të rritet shkalla e konvertimit.

 • Kuptim i mirë i aspekteve të ndryshme të prezantimit të arkitekturës së informacionit të internetit.

 • Prezantimi i informacionit përkatës për të plotësuar nevojat e klientëve në faza të ndryshme të një transaksioni.

 • Kryerja e testimit A / B dhe shumë testime të ndryshme, në mënyrë që të rregullojnë gjerësisht parametrat e ndryshëm.

 • Kuptim i mirë i të paktën koncepteve themelore të statistikave dhe probabilitetit, në mënyrë që të konkludojmë rezultatet e testeve të ndryshme.

 • Aftësia për të identifikuar modelet e ndryshme që shfaqen gjatë testimit.

 • Hartoni teste të reja, të bazuara në rezultatet e mëparshme të testimit, dhe t'i vazhdoni të përsëritni ato për të gjetur zgjidhjen optimale për problemet e UI dhe UX.

 • Aftësi për të vëzhguar me vëmendje bashkëveprimin e konsumatorëve me produktet dhe shërbimet e kompanisë, me qëllim identifikimin e problemeve.

 • Bëni modifikimet e nevojshme për të lehtësuar problemet e klientëve kur ato ndërveprojnë me produktet e kompanisë.

 • Jepni informacione kthyese për inxhinierët në lidhje me funksionalitetin që duhet të zhvillohet në mënyrë që konsumatorët të kenë UI më të mirë, UX dhe të përmirësojnë metrics biznesit.

 • Puna gjithashtu përfshin dizajnin e logos.

 • Projektimi i reklamave për reklama online ose offline ose postera.

 • Krijimi i tregimeve të ngjeshura të produkteve dhe shërbimeve të kompanisë.

 • Ideimi dhe krijimi i mediave sociale dhe fushatave të marketingut viral.

 • I rehatshëm në përdorimin ose të mësuarit se si të përdorin mjetet relevante të softuerit - redaktues imazhi, redaktor video etj.

 • Linux (Ubuntu) është i vetmi sistem operativ që përdoret në kompani. Prandaj, duhet të dini se si ta përdorni atë ose të keni aftësinë për të mësuar shpejt, me udhëzimin fillestar të inxhinierëve të kompanisë.

 • Të gjitha punët e tjera që lidhen me suksesin e kompanisë.

 • Puna nuk është për kandidatët që janë punëkërkues pune ose për njerëzit që duan përfitime monetare të mëdha në një kohë të shkurtër. Nëse keni ndonjë qëllim të tillë, ju lutemi mos aplikoni, pasi nuk do të punojë as për ju as për kompaninë.

 • Nëse përshkrimi i mësipërm i punës suaj të UI & UX Designer ju intereson, atëherë lutemi të aplikoni për atë më poshtë.