Inxhinier i zhvillimit të softuerit

Punëtori i Software Engineer

 • NeoEpo Inc është themeluar nga një IIT alumni, i cili është inxhinier i zhvillimit të softuerit dhe gjithashtu një person i biznesit.

 • Modeli i biznesit i kompanisë konkuron me kompanitë e nivelit më të lartë të botës.

 • Në mënyrë që të ekzekutojmë modelin e biznesit dhe të rritemi me shpejtësi, ne jemi duke kërkuar të marrim inxhinier të zhvillimit të softuerit me inteligjencë dhe vetë-motivim.

 • Duhet të jeni vërtet të interesuar për punën siç përmendet në përshkrimin e punës së inxhinierit përkatës të softuerit, pasi puna është mjaft sfiduese dhe një projekt afatgjatë.

 • Nuk është një kërkesë që inxhinieri i zhvillimit të softuerit të dijë gjithçka që përshkruhet në punë të zhvilluesit të softuerit. Por, njohuria për një teknologji të veçantë të listuar në të majtë është me siguri një plus.

 • Inxhieri i zhvillimit të softuerit duhet të ketë nivel të lartë të inteligjencës dhe motivimit, në mënyrë që të mësojë shpejt, nëse sigurohet materiali i kërkuar. Procesi i intervistimit do të testojë aftësinë tuaj për ta bërë këtë.

 • Të dy freshers dhe zhvilluesit me përvojë me kualifikimet inxhinier software mund të aplikojnë për punë inxhinier software.

 • Punëtorët e zhvillimit të softuerit nuk janë për kandidatët që janë punëkërkues pune ose për njerëzit që duan përfitime të mëdha monetare në një kornizë të shkurtër kohore. Nëse keni ndonjë qëllim të tillë, ju lutemi mos aplikoni, pasi nuk do të punojë as për ju as për kompaninë.

 • Për të shpërblyer inxhinierin e zhvillimit të softuerit për performancë afatgjatë dhe besnikëri ndaj kompanisë, do të sigurohen opsionet e aksioneve të kompanisë amerikane, përveç pagës mujore.

 • Nëse inxhinieri i zhvillimit të softuerit kryen shumë mirë, atëherë ai / ajo gjithashtu do të promovohet në pozita më të larta menaxheriale të kompanisë.

 • Të gjitha programet tona zhvilluese të programeve janë të bazuara nga Mohali, Punjab, India.

 • Nëse përshkrimi i mësipërm i punëve të inxhinierëve të programeve kompjuterike ju bën të mendoni të punoni me ne, ju lutemi lexojeni përmes përshkrimit të vendeve të zhvilluesve të softuerit në të majtë dhe aplikoni në përputhje me rrethanat.