Punët e marketingut të mediave sociale

Punët e marketingut të mediave sociale

 • Të jesh shumë kreativ dhe artistik, me ndjenjë të mirë të biznesit, janë karakteristikat themelore të nevojshme për këtë punë.

 • Krijimi i tregimeve të ngjeshura të medias sociale - foto, video, infografikë etj; e produkteve dhe shërbimeve të kompanisë.

 • Ideimi dhe krijimi i mediave sociale dhe fushatave të marketingut viral.

 • Duhet të jetë në gjendje të kuptojë problemet e klientit siç vërehet në faqet e internetit të kompanisë, media sociale merret, ndërveprime të drejtpërdrejta, dhe pastaj të dalë me zgjidhje të shkallëzuar të mediave sociale.

 • Analiza cilësore dhe sasiore, si dhe përsëritja e fushatave të marketingut.

 • Kërkohet një rrjedhë e mirë me gojë dhe shkrim në gjuhën angleze.

 • Ndërveprimi me shitjet dhe marketingun e njerëzve të kompanisë për të dalë me tregimet e mediave sociale.

 • Krijoni vazhdimisht markë të mirë të kompanisë përmes medias sociale të saj që merret me motorët e kërkimit dhe klientët.

 • Gjeneroni trafik të madh në faqen e internetit të kompanisë përmes tregimeve të suksesshme të marketingut viral.

 • Aftësia për të krijuar metrics të mëdha pozitive për mediat sociale të kompanisë - ndjekësit, pëlqimet, ngjitjen, duke qenë një ndikues, bindës të ndikuesve të tjerë etj.

 • Shumë interes për të mësuar nga pozitive dhe negative të kompanive të tjera strategjitë e marketingut të mediave sociale.

 • Gjeni një lëvizje pozitive rreth kompanisë dhe kundërshtoni çdo lajme negative në lidhje me kompaninë, përmes fushatave të marketingut të mediave sociale.

 • Interesi dhe kureshtja në ndjekjen e ngjarjeve të ndryshme që lidhen me produktet dhe shërbimet e kompanisë.

 • Aftësi të përgjithshme për të lidhur informacionin dhe tendencat e jashtme me produktet dhe shërbimet e kompanisë.

 • Duke pasur parasysh një temë të gjerë, aftësinë për të ideuar dhe / ose për të bërë kërkime për të dalë me një ide të detajuar për të zbatuar fushatën e mediave sociale.

 • Duhet të jetë e rehatshme në përdorim të përgjithshëm të kompjuterit në mënyrë që të mësoni mjete relevante të softuerit, në mënyrë që të krijoni fushata të marketingut të mediave sociale.

 • Përmbajtja e medias sociale duhet të krijohet në formate të ndryshme - tekst, foto, audio dhe video.

 • Puna përfshin dokumentimin dhe futjen e të dhënave në sistemet relevante të IT të kompanisë.

 • Ubuntu Linux është sistemi i vetëm i përdorur në kompani. Prandaj, duhet të dini se si ta përdorni atë ose të keni aftësinë për të mësuar shpejt, me udhëzimin fillestar të inxhinierëve të kompanisë.

 • Të gjitha punët që lidhen me përshkrimin e mësipërm, për përmirësimin e kompanisë.

 • Puna nuk është për kandidatët që janë punëkërkues pune ose për njerëzit që duan përfitime monetare të mëdha në një kohë të shkurtër. Nëse keni ndonjë qëllim të tillë, ju lutemi mos aplikoni, pasi nuk do të punojë as për ju as për kompaninë.

 • Nëse përshkrimi i mësipërm i interesave të marketingut të medias sociale ju intereson, atëherë lutemi të aplikoni për atë më poshtë.