gjuhët-import-eksport

Languages ​​- Shërbimi i eksportit dhe importit


Klientët tanë flasin gjuhë të larmishme. Ne ofrojmë produktet dhe shërbimet tona në 43 gjuhë të ndryshme. Më poshtë janë gjuhët e ndryshme në të cilat ofrojnë shërbime të importit dhe eksportit.

 • shqip

 • Arabisht
 • Bjellorusisht

 • Bengalisht

 • Bullgarisht

 • kineze

 • Kroatisht
 • Czecheke

 • Daneze

 • Hollandeze
 • Anglisht
 • Estonisht

 • Finlandisht

 • Frëngjisht
 • gjermanisht
 • Greqisht

 • Hebraisht

 • Hindu

 • Hungarisht

 • Indonezisht

 • Italian

 • Japoneze

 • Kazake

 • Koreane

 • Letonisht

 • Lituanisht

 • Luksemburgu

 • Malajze

 • Norvegjisht

 • Polonisht

 • Portugeze
 • Rumanisht

 • Rusisht

 • serbe

 • Sinhalese

 • Sllovake

 • Gjuha Sllovene

 • Spanjisht
 • Suedisht

 • Thai

 • Kineze Tradicionale
 • Ukrainian

 • Urdu

 • Vietnamisht